Ondersteuning nodig bij intercontinentaal zaken doen?
Ondersteuning nodig bij intercontinentaal zaken doen?

Personeel

Van Oers International helpt bedrijven met personeel in het buitenland.

Grote verschillen

Bij het aannemen van personeel in het buitenland of het detacheren van personeel vanuit Nederland komen eerst de vragen over de verschuldigde belastingen en premies. Daarnaast zijn er nog tal van aspecten die makkelijk over het hoofd gezien worden, zoals ziektekosten, arbeidsvoorwaarden en (administratieve) verplichtingen. Graag helpen we bedrijven om het overzicht te behouden. Zo kunt u (achteraf) problemen voorkomen en soms gunstige regelingen benutten.

Van Oers plus lokale adviseurs

Bij Van Oers International helpen we elk jaar tientallen cliënten met vraagstukken rondombuitenlandse medewerkers , zowel in bestaande situaties als bij de opstart en zowel voor gedetacheerde als lokale werknemers. Daarbij werken we vaak samen met collega’s ter plaatse: mensen die zijn opgegroeid in het land waar u zich wilt vestigen, professionals die de wet- en regelgeving in hun thuisland op de voet volgen en de juiste ingangen bij de lokale autoriteiten weten te vinden.

Vragen over personeel in het buitenland?

Denkt u erover om personeel aan te nemen in het buitenland of personeel vanuit Nederland te detacheren naar het buitenland? Neem gerust contact met ons op via het formulier hiernaast om een kennismakingsgesprek in te plannen. Met alle plezier kijken we naar uw situatie en beantwoorden we uw vragen. 

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
Opmerkingen:*

 

 

Gijs Vernoij
Directielid Fiscaal +31(0)6 281 20 194 +31(0)76 53 03 800
Edgar van Hassel
Senior belastingadviseur +31(0)6 219 52 576 +31(0)76 53 03 800