Ondersteuning nodig bij intercontinentaal zaken doen?
Ondersteuning nodig bij intercontinentaal zaken doen?

Bedrijf starten in het buitenland

Ziet u interessante kansen over de grens? Van Oers International helpt cliënten om optimaal te profiteren van het internationaal ondernemen.

Kansen bedrijf in het buitenland

De grenzen vervagen, ook voor ondernemers. Tegelijkertijd blijven de verschillen tussen landen groot. Voor internationaal ondernemers liggen er volop kansen. Zo kunt u bijvoorbeeld profiteren van opkomende afzetmarkten, lagere productiekosten en gunstige belastingtarieven en -faciliteiten.

Voor u naar het buitenland gaat

Heeft u de beslissing genomen een bedrijf in het buitenland te starten, dan is het eerst zaak om het perspectief compleet te maken. Wat zijn de gevolgen van de stap naar het buitenland – specifiek voor uw onderneming? We brengen het traject volledig in kaart: de verplichtingen, het verloop en de tijdspanne. Zo heeft u vooraf duidelijkheid over belastingen, verzekeringen en vergunningen, eenmalige en terugkerende kosten, geschatte doorlooptijden, belangrijke aandachtspunten, zoals verrekenprijzenbtw en personeel alsmede mogelijke valkuilen.

Ondernemen in het buitenland – een goede zakelijke start

Bevalt het geschetste perspectief? U kunt op ons blijven vertrouwen bij het afleggen van de uitgestippelde route. Namens u onderhouden we contact met alle betrokkenen, waaronder de belastingdiensten, intermediairs en lokale en nationale overheden. We zorgen er voor dat uw zaken vanaf de eerste dag goed geregeld zijn, in Nederland en het buitenland. Zo begint de relatie met lokale partijen direct op de goede voet.

Belastingtarieven buitenland

Kennis over de belastingtarieven in het buitenland is handig bij uw keuze om te ondernemen in het buitenland. Klik hier om de belastingtarieven van een aantal landen downloaden.

Van Oers plus lokale adviseurs

Bij Van Oers International helpen we elk jaar tientallen cliënten met vraagstukken rondom een bedrijf of vestiging in het buitenland, zowel in bestaande situaties als bij de opstart. Daarbij werken we vaak samen met collega’s ter plaatse: mensen die zijn opgegroeid in het land waar u zich wilt vestigen, professionals die de wet- en regelgeving in hun thuisland op de voet volgen en de juiste ingangen bij de lokale autoriteiten weten te vinden.

Vragen over ondernemen in het buitenland?

Denkt u erover om een bedrijf te starten of een vestiging op te zetten in het buitenland? Neem gerust contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Met alle plezier kijken we naar uw situatie en beantwoorden we uw vragen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via het formulier.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
Opmerkingen:*
Gijs Vernoij
Directielid Fiscaal +31(0)6 281 20 194 +31(0)76 53 03 800
Edgar van Hassel
Senior belastingadviseur +31(0)6 219 52 576 +31(0)76 53 03 800