Wilt u zekerheid inzake de wet- en regelgeving in België?
Wilt u zekerheid inzake de wet- en regelgeving in België?

Een vestiging in België opzetten

Ziet u interessante kansen over de grens? Van Oers International helpt cliënten om optimaal te profiteren van de stap naar België.

Kansen in België

De grenzen vervagen, ook voor ondernemers. We spreken dezelfde taal, maar tegelijkertijd blijven de verschillen tussen Nederland en België groot. Voor ondernemers liggen er volop kansen.

Voor u naar België gaat

Eerst is het zaak om het perspectief compleet te maken. Wat zijn de gevolgen van de stap naar België – specifiek voor uw onderneming? We brengen het traject volledig in kaart: de verplichtingen, het verloop en de tijdspanne. Zo heeft u vooraf duidelijkheid over belastingen, verzekeringen en vergunningen, eenmalige en terugkerende kosten, geschatte doorlooptijden, belangrijke aandachtspunten, zoals verrekenprijzen, BTW en personeelalsmede mogelijke valkuilen.

Een goede zakelijke start

Bevalt het geschetste perspectief? U kunt op ons blijven vertrouwen bij het afleggen van de uitgestippelde route. Namens u onderhouden we contact met alle betrokkenen, waaronder de belastingdiensten, intermediairs en lokale en nationale overheden. We zorgen er voor dat uw zaken vanaf de eerste dag goed geregeld zijn, in Nederland en in België. Zo begint de relatie met lokale partijen direct op de goede voet.

Van Oers plus lokale adviseurs

Bij Van Oers International helpen we elk jaar tientallen cliënten met vraagstukken rondom een bedrijf of vestiging in het buitenland, zowel in bestaande situaties als bij de opstart. Daarbij werken we vaak samen met collega’s ter plaatse: mensen die zijn opgegroeid in het land waar u zich wilt vestigen, professionals die de wet- en regelgeving in hun thuisland op de voet volgen en de juiste ingangen bij de lokale autoriteiten weten te vinden.

Vragen over ondernemen in België?

Denkt u erover om een bedrijf te starten of een vestiging op te zetten in België? Neem gerust contact met ons op via het formulier om een kennismakingsgesprek in te plannen. Met alle plezier kijken we naar uw situatie en beantwoorden we uw vragen. 

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
Opmerkingen:*

 

 

Gijs Vernoij
Directielid Fiscaal +31(0)6 281 20 194 +31(0)76 53 03 800
Kurt van Heerewaarden
Senior belastingadviseur +31(0)6 415 05 887 +31(0)76 53 03 800

Ynte Rasenberg
Belastingadviseur +31(0)76 530 38 00