Wilt u zekerheid inzake de wet- en regelgeving in België?
Wilt u zekerheid inzake de wet- en regelgeving in België?

Naar België emigreren

Wie zich in het België wil vestigen, heeft ook wat betreft papierwerk en formaliteiten een weg af te leggen. Tijdens deze reis kunt u vertrouwen op de specialisten van Van Oers International.

Ondersteuning bij emigratie naar België

Emigratie is een keuze voor de lange termijn: u bent van plan om zich voor langere tijd in België te vestigen. Bij deze ingrijpende stap is het de uitdaging om alles direct kloppend én gunstig vast te leggen – want achteraf dingen wijzigen is per definitie lastiger en duurder, soms zelfs onmogelijk. Als specialisten kunnen we u uitstekend helpen om het overzicht te behouden, risico’s te vermijden en kansen te benutten. Zo begint uw leven in uw nieuwe thuisland direct goed.

Enkele aandachtspunten

  • Krijgt u te maken met een conserverende aanslag?
  • Wat is de invloed op uw sociale zekerheidspositie?
  • Komt u voor bijzondere fiscale regelingen in aanmerking?
  • Welke verzekeringen zegt u op en welke laat u lopen?

In samenwerking met lokale adviseurs

Als specialisten staan wij jaarlijks tientallen cliënten bij om hun leven in België voort te zetten. Dat doen we in samenwerking met collega’s ter plaatse, mensen die de wet- en regelgeving kennen en weten hoe de bureaucratie werkt.

Vragen over emigreren?

Overweegt u te emigreren naar het buitenland of te (r)emigreren naar Nederland? U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Met alle plezier lopen we uw plannen door en beantwoorden we uw eerste vragen. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Neem contact met ons op via het formulier.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
Opmerkingen:*

 

Gijs Vernoij
Directielid Fiscaal +31(0)6 281 20 194 +31(0)76 53 03 800
Kurt van Heerewaarden
Senior belastingadviseur +31(0)6 415 05 887 +31(0)76 53 03 800

Ynte Rasenberg
Belastingadviseur +31(0)76 530 38 00