Ondernemen in het buitenland?
Ondernemen in het buitenland?
Werken in het buitenland?
Werken in het buitenland?
Plan voor emigratie of remigratie
Plan voor emigratie of remigratie
Wonen en werken in België of in Nederland?
Wonen en werken in België of in Nederland?
Wonen en werken in Azië of in Nederland?
Wonen en werken in Azië of in Nederland?

Over Van Oers International

Maakt u – als persoon of als bedrijf – de stap naar het buitenland? Voor alle vraagstukken rondom fiscale en financiële wet- en regelgeving kunt u vertrouwen op Van Oers International.

De meerwaarde van specialisten

De belastingadviseurs van Van Oers International richten zich volledig op internationale vraagstukken. Samen hebben we al heel wat cliënten begeleid om de stap naar het buitenland succesvol af te ronden. Die ervaring komt natuurlijk goed van pas. We overzien het traject van A tot Z en kunnen uw eerste vragen direct beantwoorden.

Associatie van buitenlandse collega’s

We maken gebruik van een sterk netwerk in het buitenland. Collega’s met de vereiste knowhow, die de kwaliteit bieden die u van ons verwacht. Ze kennen de wet- en regelgeving tot in detail en ze weten hoe ze lokale autoriteiten het best kunnen aanspreken. Als alles valt of staat met het correct en tijdig indienen van één formulier of aangifte, kunnen onze contacten hierbij een wereld van verschil betekenen.

Op internationaal niveau zijn wij aangesloten bij Leading Edge Alliance. Een professionele organisatie van meer dan 190 onafhankelijke accountants- en (belasting)advieskantoren in meer dan 100 landen. Deze associatie biedt ons onder andere kennis, educatie, training en het gebruik van netwerken over heel de wereld.

Onderdeel van Van Oers

Van Oers, opgericht in 1964, is een bekende naam in Zuid-Nederland. Meer dan 250 medewerkers verdeeld over vijf vestigingen helpen cliënten met elk denkbaar financieel vraagstuk. Van Oers International is één van de acht gespecialiseerde dochters. De andere: Van Oers Accountants, Belastingadvies nationaal, Corporate Finance, Audit, Agro, Loonadvies en Academy.

Tijd voor een kennismaking!

Genoeg over ons, tijd voor uw verhaal. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel 076 530 38 00 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
Opmerkingen:*